20 Politieke partijen opgericht

20 Politieke partijen opgericht

Home » 20 Politieke partijen opgericht
8.4

20 nieuwe politieke partijen via ons opgericht

politieke partij

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zijn er minimaal 20 politieke partijen opgericht bij DoeHetZelfNotaris. In augustus 2017 kwamen de eerste vragen binnen van mensen die een politieke partij op wilden richten. Daarop besloten wij om extra informatie op te nemen op de website, bijvoorbeeld over de vraag: hoe richt ik een politieke partij op.

In de basis is een politieke partij een vereniging, met leden en een bestuur. Die informatie hebben we uitgebreid, zodat we de bezoekers beter konden helpen. Tegelijk werden we daardoor beter gevonden door Google (op de zoekvraag: “hoe politieke partij oprichten”, zijn we de derde hit).
We schreven een stukje over hoe de PVV een vereniging is zonder leden, met uitzondering van Geert en een stichting. We waren op de hoogte van de uiterste datum in december om een partij te kunnen registreren. Kortom, op ons deelterrein waren we deskundig.

Inspelen op de markt

Het voorbeeld van het oprichten van politieke partijen is slechts één van de vele voorbeelden waarmee we laten zien hoe DoeHetZelfNotaris actief inspeelt op de markt. Op die manier halen we meer werk naar ons toe en dus naar onze notarissen. Andere voorbeelden zijn de succesvolle website voor de afkoop van Amsterdamse Erfpacht: erfpachtnotarisamsterdam.nl. Of de samenwerking die wij hebben met diverse sportbonden. Zo ging de basketballbond NBB de modelstatuten van de aangesloten basketballverenigingen wijzigen. Al die verenigingen moeten dus naar de notaris. Wij automatiseerden dat model en maakten een scherpe prijs.

Wij kijken op een compleet andere manier naar het werk van de notaris. Dat komt omdat wij dagelijks in contact staan met de markt. Mensen bellen, chatten of appen. We zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Zo halen we een relatief groot deel van het werk naar ons toe.

    Heeft onze uitleg je verder geholpen?