Echte Notaris?

Echte Notaris?

Home » Echte Notaris?
8.6
Is dit een echte notaris?

Jazeker! De DoeHetZelfNotaris is een platform voor aangesloten notarissen. Via de website vul je de vragen in en wordt een concept akte gemaakt. Vervolgens ga je langs een bij ons aangesloten notaris en onderteken je deze akte.

Echte notaris?

Logo KNB

Soms vragen mensen zich af of dit wel een echte notaris is? Ja zeker! DoeHetZelfNotaris een platform voor aangesloten notarissen. Wij maken de website, bedenken de vragen, maken het vragenspel en bereiden de aktes voor. Daarna ga je om de akte te kunnen ondertekenen naar een notaris van vlees en bloed. De notarissen die bij DoeHetZelfNotaris zijn aangesloten zijn dus gewone echte notarissen. Zij zijn ook allemaal aangesloten bij de KNB, de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Ze zijn onderworpen aan het tuchtrecht en alle andere regels die er voor notarissen gelden.

De notaris heeft ook zijn eigen normale zaken. Heb jij een akte die niet via onze site kan worden afgehandeld? Heb je lastige vragen of wat complexere situaties? Dan kan je altijd terecht bij de notaris in ons netwerk. In het overzicht van onze notarissen zie je met welke kantoren wij samenwerken.

Betalen bij de notaris

Je betaalt ook pas bij de notaris. Je doet dus zaken met de echte notaris en niet met de website. Zo weet je zeker dat alle waarborgen die er bestaan voor zakendoen met een notaris ook hier van toepassing zijn.

Kwaliteit notaris gegarandeerd

Wij zijn heel streng. Lang niet iedere notaris kan bij ons netwerk. Grote kantoren passen bijvoorbeeld niet zo goed. Die werken met hoge tarieven en kunnen dus niet met ons samenwerken. Aangesloten kantoren zijn namelijk verplicht om tegen onze tarieven de standaard producten aan te bieden. Wil je als notaris je bij ons aansluiten? Lees dan de informatie voor notarissen, wij komen graag langs om kennis te maken.

Zijn er problemen met een notaris uit ons netwerk? Neem vooral contact met ons op. Wij bemiddelen dan voor jou. Zijn er andere problemen, dan kunnen wij zelfs afscheid nemen van een notaris.

    Heeft onze uitleg je verder geholpen?