Online legaat de kortste route naar meer legaten

logo-goednalatenEenvoudig een schenking doen na overlijden. Ingewikkeld en duur? Dat is niet zo. Een legaat kan prima geregeld worden in een eenmalige en eenvoudige notariële akte.

Met het Online-Legaat van DoeHetZelfNotaris en GoedNalaten kunnen mensen thuis zelf de akte opstellen. Na het invullen van het online-formulier sturen ze de concept-akte aan een van de aangesloten notarissen. Die maakt dan een afspraak met de legataris voor de ondertekening van de akte. Zo eenvoudig kan het zijn. Een legaat-akte voor een aangesloten goed doel kost all-in slechts € 125,- incl. registratie in het CTR en BTW. Dat is nog goedkoper dan de normale legaat akte. De controle van het uittreksel KvK hebben wij namelijk al voor onze rekening genomen.

Implementatie Legaten op website

Als aangesloten ANBI kunnen jullie op de eigen website, dus in jouw eigen online omgeving, bezoekers direct actie laten ondernemen om te legateren. Je hoeft niet langer passief af te wachten tot de potentiële legator de stap naar een notaris neemt. Via al jouw (online) marketing-kanalen kun je potentiële legatoren direct naar de betreffende pagina van jouw website verwijzen. Van idee tot legateren in slechts enkele muisklikken. Wij maken het leuker én makkelijker.

Heeft onze uitleg je verder geholpen?

Legaat opstellen

Lees meer over Vraag het de notaris