Hoe veilig zijn mijn persoonlijke gegevens bij jullie?

Hoe veilig zijn mijn persoonlijke gegevens bij jullie?

Home » Hoe veilig zijn mijn persoonlijke gegevens bij jullie?
8.6
Hoe veilig zijn mijn gegevens bij jullie?

Heel veilig. Omdat wij voor notarissen en banken werken hebben wij heel veel beveiligingsmaatregelen genomen. Iedere maand worden onze sites getest door een extern bedrijf. Zij kijken of er nog ergens een lek te vinden is. Onze medewerkers kunnen niet bij jouw gegevens.

Hoe veilig zijn mijn persoonlijke gegevens bij jullie?

Forus-P

Je moet behoorlijk wat persoonlijke gegevens invullen op onze site. Daar zijn wij ons terdege van bewust. Mogelijk dat je zorgen hebt of dat wel veilig is.
DoeHetZelfNotaris wordt beheerd door ervaren internetondernemers. Dat wil zeggen dat wij veel aandacht besteden aan zaken als beveiliging. Vaak meer dan een notariskantoor.
Regelmatig wordt onze site geheel gecontroleerd op eventuele beveiligingsproblemen. Dat is een continu proces. Iedere maand is er een test door een extern bedrijf. Zij kijken of er ergens kwetsbare plekken zijn. Daarvan maken ze een rapport, zodat wij eventuele verbeteringen kunnen doorvoeren

SSL

Wij werken met een beveiligde verbinding (https). Je ziet als je gegevens invoert dan ook een groen slotje voor de naam van de website. Een SSL-certificaat beveiligt de verbinding tussen jou en de website van doehetzelfnotaris.nl. Het certificaat zorgt voor de versleuteling (encryptie) van de verbinding en voor het controleren (valideren) van de identiteit van website. Met behulp van dit SSL-certificaat ben je er zeker van dat je op de originele website bent gekomen en dat je gegevens niet door onbevoegde derden kunnen worden bekeken.
Ook al onze mails worden verzonden met SSL certificering.

Privacy

Wij zijn geen notaris. Daarom is alle verkeer op de site zo ingericht dat wij er niet bij kunnen. Slechts met jouw toestemming of die van de notaris kunnen we soms een vraag terughalen. Dat doen we alleen om te helpen. Wat we wel kunnen zien: of jij een akte hebt gemaakt en of je die verzonden hebt aan de notaris. Maar over de inhoud weten wij dus niets.

Verwijderen gegevens

We kunnen je gegevens verwijderen. Dat kan op verschillende manieren en niveau’s.

Lees meer over Vraag het de notaris