Hoe veilig zijn mijn persoonlijke gegevens bij jullie?

Hoe veilig zijn mijn persoonlijke gegevens bij jullie?

Home ยป Hoe veilig zijn mijn persoonlijke gegevens bij jullie?
8.4

Hoe veilig zijn mijn persoonlijke gegevens bij jullie?

Je moet behoorlijk wat persoonlijke gegevens invullen op onze site. Daar zijn wij ons terdege van bewust. Mogelijk dat je zorgen hebt of dat wel veilig is.
DoeHetZelfNotaris wordt beheerd door ervaren internetondernemers. Dat wil zeggen dat wij veel aandacht besteden aan zaken als beveiliging. Vaak meer dan een notariskantoor.
Regelmatig wordt onze site geheel gecontroleerd op eventuele beveiligingsproblemen. Dat is een continu proces.

SSL

Wij werken met een beveiligde verbinding (https). Je ziet als je gegevens invoert dan ook een groen slotje voor de naam van de website. Een SSL-certificaat beveiligt de verbinding tussen jou en de website van doehetzelfnotaris.nl. Het certificaat zorgt voor de versleuteling (encryptie) van de verbinding en voor het controleren (valideren) van de identiteit van website. Met behulp van dit SSL-certificaat ben je er zeker van dat je op de originele website bent gekomen en dat je gegevens niet door onbevoegde derden kunnen worden bekeken.
Ook al onze mails worden verzonden met SSL certificering.

Privacy

Wij zijn geen notaris. Daarom is alle verkeer op de site zo ingericht dat wij er niet bij kunnen. Slechts met jouw toestemming of die van de notaris kunnen we soms een vraag terughalen. Dat doen we alleen om te helpen. Wat we wel kunnen zien: of jij een akte hebt gemaakt en of je die verzonden hebt aan de notaris. Maar over de inhoud weten wij dus niets.

Heeft onze uitleg je verder geholpen?