Hoe werkt het invullen van de vragen?

Hoe werkt het invullen van de vragen?

Home ยป Hoe werkt het invullen van de vragen?
8.4
Kan ik stoppen met de vragen en later verder gaan?

Ja, dat is juist de kracht van ons concept. Zodra je aan een akte bent begonnen staan je gegevens in een beveiligde omgeving. Dat heet jouw Dashboard. Je kunt op ieder moment inloggen en verder gaan werken. Daar kun je zolang aan werken als je wilt.
Pas als je klaar bent stuur je de akte door. In je dashboard houd je overzicht over de vragen, de opdracht en de gegevens van je notaris.

Ik heb nog gegevens die niet passen in de vragen. Wat nu?

Het kan zijn dat je nog iets extra kwijt wilt voor de notaris. Heel simpel kan dat bijvoorbeeld een buitenlands adres zijn dat niet in het formulier past. Soms wil je iets vragen of verduidelijken. Dat kan altijd. Nadat je alle vragen hebt ingevuld voor jouw akte krijg je nog een laatste vraag: “eventuele toelichting”. Daar kan je dan je aanvullende gegevens kwijt. Je kan natuurlijk ook de notaris mailen of bellen. Die gegevens tref je aan in de bevestiging van je opdracht.

Ik wil iets anders dan in de standaard zit, kan dat?

De lage tarieven zijn het gevolg van het werken met standaard aktes. De notaris kent die akte en is op de hoogte van de inhoud. Die inhoud is bovendien helemaal afgestemd met de notaris. Wil je een wijziging, dan kan dat. Maar dat levert een ander tarief. De notaris zal dat in rekening brengen als meerwerk.

Ik heb nog een andere vraag of wens. Wat nu?

Voor alle vragen kun je bij ons terecht. Gebruik de WhatsApp button, start een Chat of stuur een mail aan Vraag de notaris.
Je kan ook zelf kijken in de vele antwoorden die we al geschreven hebben natuurlijk. Bij het maken van de akte heb je aan het eind van elke akte ruimte voor ‘open vragen of opmerkingen’ aan de notaris. Als je hele specifieke wensen hebt voor de akte, dan kun je beter een offerte vragen bij een notaris.