Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Home ยป Ik ben mijn wachtwoord vergeten
8.6

Wachtwoord vergeten

Ik ben mijn wachtwoord vergeten wat moet ik doen?

Foutmelding DoeHetZelfNotarisBij een gebruikersaccount hoort een persoonlijk wachtwoord. Het kan zijn dat je jouw wachtwoord bent vergeten. Bij het inloggen kun je dan aangeven dat je je wachtwoord kwijt bent. Wij sturen dan direct per e-mail een nieuw wachtwoord toe.

Je kunt in jouw persoonlijke omgeving (dashboard) de aktes opslaan die je hebt gemaakt. Dat zijn persoonlijke gegevens. Wij hechten aan jouw privacy. Daarom kunnen wij je ook niet telefonisch helpen aan een nieuw wachtwoord. De computer kan wel een nieuw wachtwoord voor je maken. Dat moet je dan aanvragen.
Kom je er niet uit? Dan kun je natuurlijk bellen, chatten of WhatsAppen. We staan voor je klaar.