Manager DoeHetZelfNotaris

Logo DoeHetZelfNotarisSinds 2014 ben ik, mr. Pablo van Klinken eigenaar en directeur van DoeHetZelfNotaris. Vanuit het dagelijks management stuur ik een team van zeer gespecialiseerde medewerkers aan. De site en dienstverlening draagt bij aan ons doel: “Het recht toegankelijk maken voor iedereen”. Toegang tot het recht, tegen betaalbare tarieven is een belangrijk grondrecht. Daarom geven we bijvoorbeeld gratis adviezen aan mensen. We bieden aktes aan tegen lage tarieven en helpen ook mensen die er niet direct uitkomen. We maakten een gratis woordenboek en schreven honderden artikelen. We schrijven onze teksten zoveel mogelijk in begrijpelijk Nederlands. Ook onze aktes zijn in begrijpelijke taal. Allemaal met als doel: jou te helpen de weg te vinden.
Wil je iets kwijt over de site? Dat kan in onze klantenbeoordeling op KlantenVertellen, of op onze Facebookpagina. Je kan ook mailen, chatten, appen of wat je maar wilt. Je kan ook mij persoonlijk een berichtje sturen. We nemen iedereen even serieus en reageren altijd overal op.

Commercieel

DoeHetZelfNotaris is geen liefdadigheid, het is gewoon een bedrijf. Dat wil zeggen dat we ook geld willen verdienen. Om ons bedrijf optimaal te kunnen laten draaien maken we gebruik van informatietechnologie. We meten alles wat er te meten is. We automatiseren alles waar niet persé mensen bij nodig zijn. Zo kunnen we met een klein team steeds meer werk verzetten. We maken elke akte, voor iedereen, als er maar vraag naar is.

Persoonlijk

Pablo van Klinken managementIk ben ooit rechten gaan studeren (Universiteit van Amsterdam) omdat ik merkte dat als je de regels goed kent, je verder kan komen. Kennis over het recht is belangrijk. In de afgelopen jaren heb ik twee keer een bedrijf opgebouwd en verkocht. Het opbouwen van een bedrijf dat goed aansluit bij de markt en perfect gebruik maakt van technologie vind ik leuk en uitdagend. Ik doe het met veel plezier. Naast mijn werk voor DoeHetZelfNotaris ben ik bestuurder bij De Gezonde Stad in Amsterdam en lid van de Raad van Toezicht bij ProBiblio.

Heeft onze uitleg je verder geholpen?