Notariskantoor Mirjam Bos in GROU

Home » Notarissen » Notariskantoor Mirjam Bos in GROU
8.4

Notaris in GROU

Foto kantoor Notariskantoor Mirjam Bos

Logo Notariskantoor Mirjam Bos

Naam: Notariskantoor Mirjam Bos
Adres: Stationsweg 1
Postcode: 9001 ED
Plaats: GROU
Email: info@notarismirjam.nl
Website: https://www.notarismirjam.nl

Facebook linkedin

Notariskantoor Mirjam Bos in Grou (Gemeente Leeuwarden) staat je graag bij. Klanten komen uit de ruime regio rond Leeuwarden. Het is prettige notariaat en zit in een heel mooi pand. In een informele setting helpt de notaris je graag met alle vragen. De notaris gaat er prat op niet te behoren tot dertien in een dozijn. Juist door een frisse kijk en andere aanpak kan zij zich onderscheiden.

Je maakt via onze website heel eenvoudig een testament, levenstestament of samenlevingsovereenkomst. Die kan je daarna afronden bij notaris Mirjam. Ook voor de rechtspersonen ben je hier aan het goede adres, zoals het oprichten van een BV of Stichting.

De notaris in Leeuwarden is gevestigd in Grou (gemeente Leeuwarden). Er is in iedere grote stad in Nederland een notariskantoor dat is aangesloten bij DoeHetZelfNotaris. 

Je wordt niet zomaar DoeHetZelfNotaris. Onze notariskantoren zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en een scherpe prijs. Wij streven naar een goede dekking in iedere regio. Daardoor kunnen wij ook in heel Friesland werken tegen scherpe notaristarieven.

Op de kaart zie je waar momenteel een aangesloten notaris is. Het netwerk van notarissen groeit voortdurend. Over een paar maanden zjn er mogelijk weer nieuwe notarissen toegevoegd. In de praktijk werkt de notaris voor de ruime regio rond Leeuwarden. Want voor de lagere prijs wil je wel een stukje reizen.

Notarissen

Profielfoto mr. Mirjam (M.N.) Bos

mr. Mirjam (M.N.) Bos
Notaris sinds 2008

linkedin

Openingstijden

Op maandag geopend van 8.30 tot 21.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid van Notariskantoor Mirjam Bos

Het pand is goed bereikbaar met de auto. Er is eigen parkeergelegenheid op het terrein.

Het kantoor is niet erg goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Neem even contact op met de notaris voor een oplossing.

De bushalte is op 5 minuten lopen van het kantoor.