Notariskantoor Coops Rouweler in ZUTPHEN

Home » Notarissen » Notariskantoor Coops Rouweler in ZUTPHEN
8.4

Notaris in ZUTPHEN

Foto kantoor Notariskantoor Coops Rouweler

Logo Notariskantoor Coops Rouweler

Naam: Notariskantoor Coops Rouweler
Adres: IJsselkade 16
Postcode: 7201 HC
Plaats: ZUTPHEN
Email: info@coopsrouweler.nl
Website: https://www.coopsrouweler.nl

Notariskantoor Coops Rouweler is een bekend kantoor in Zutphen en omstreken. Al jaren gevestigd in het prachtige pand aan de IJsselkade. Notaris Coops is sinds 2020 de notaris die aan het hoofd staat van dit kantoor. De notaris staat je graag bij met adviezen. Je kan op dit kantoor alle aktes opstellen die je wenst. Wil je een testament, levenstestament of samenlevingscontract? Stel het op via onze site en passeer bij dit notariaar. Wil je een rechtspersoon oprichten, zoals een BV, Stichting of coöperatie, ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Je wordt niet zomaar DoeHetZelfNotaris. Onze notariskantoren zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en een scherpe prijs. Daardoor kunnen wij ook in heel Overijssel werken tegen scherpe notaristarieven.

Op de kaart zie je waar momenteel een aangesloten notaris is. Het netwerk van notarissen groeit voortdurend. Hierdoor kan het zijn dat als je hier over een paar maanden kijkt er ook nieuwe notarissen zijn toegevoegd. In de praktijk werkt de notaris voor de ruime regio. Klanten komen ook uit Apeldoorn of Deventer naar de notaris. Want voor de lagere prijs wil je wel een stukje reizen.

Notarissen

Profielfoto mr. Willem (W.J.C.) Coops

mr. Willem (W.J.C.) Coops
Notaris sinds 2020

linkedin

Openingstijden

Het kantoor is dagelijks geopend van 8.30 tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid van Notariskantoor Coops Rouweler

Het kantoor is goed bereikbaar en heeft eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde. De ingang van die parkeerplaats is via de Berkelkade (bereikbaar vanaf de IJsselkade via de Marspoortstraat). Voor de deur is betaald parkeren.

Het kantoor is op loopafstand van het treinstation Zutphen, 5 minuten.

De notaris is ook voor rolstoelen goed toegankelijk.