Sterel c.s. Amstelhoorn in UITHOORN

Home » Notarissen » Sterel c.s. Amstelhoorn in UITHOORN
8.4

Notaris in UITHOORN

Foto kantoor Sterel c.s. Amstelhoorn

Logo Sterel c.s. Amstelhoorn

Naam: Sterel c.s. Amstelhoorn
Adres: Ondernemingsweg 222
Postcode: 1422 DZ
Plaats: UITHOORN
Email: info@sterelcs.nl
Website: http://www.sterelcs.nl

Sterel c.s. is een notariaat in  Uithoorn en Amsterdam Zuidoost. Het kantoor in Uithoorn is de voortzetting van Amstelhoorn notariaat. De notaris en zijn team staan altijd voor je klaar. Ze zijn bijzonder flexibel en reageren snel op de wensen van de klant. De notaris werkt al jaren mee aan diverse online initiatieven. Het moderne kantoor is snel en efficiënt.

Je kan hier jouw online testament, levenstestament of samenlevingscontract afronden. Voor alle particuliere opdrachte via onze site kan je bij dit notariskantoor terecht. Je richt hier ook jouw BV op, op een stichting of vereniging.

Het kantoor is heel goed ingespeeld op ondernemers. Men spreekt zijn talen, maar vooral ook de taal va de ondernemer. 

Ook particulieren kunnen bij dit notariskantoor terecht. Je kan hier jouw testament, levenstestament of samenlevingscontract afronden.

Je wordt niet zomaar DoeHetZelfNotaris. Onze notariskantoren zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en een scherpe prijs. Wij streven naar minimaal één notariaat in iedere regio. Daardoor kunnen wij ook in heel Noord Holland werken tegen scherpe notaristarieven.

Op de kaart zie je waar momenteel een aangesloten notaris is. In de praktijk werkt de notaris voor de ruime regio rond Uithoorn. Door de goede bereikbaarheid kan je ook vanuit bijvoorbeed Aalsmeer of Schiphol naar deze notaris. Want voor de lagere prijs wil je wel een stukje reizen.

Notarissen

Profielfoto mr. Frank (F.R.) Sterel

mr. Frank (F.R.) Sterel
Notaris sinds 1999

linkedin

Openingstijden

Het kantoor is geopend van 9.00 uur tot 17.00, maar afspraken buiten kantoortijd zijn ook mogelijk. Je maakt de afspraken via de vestiging in Amsterdam Zuidoost.

Bereikbaarheid van Sterel c.s. Amstelhoorn

Het kantoor ligt vlak bij de N201. Het is goed bereikbaar. Op eigen terrein is voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Het kantoor is bereikbaar met OV. Er is een centraal busstation Uithoorn

Het kantoor is op de begane grond en dus goed toegankelijk voor rolstoelen.

Notaris in UITHOORN