Veen & Veste Notarissen in VEENOORD

Home » Notarissen » Veen & Veste Notarissen in VEENOORD
8.4

Notaris in VEENOORD

Logo Veen & Veste Notarissen

Naam: Veen & Veste Notarissen
Adres: Schooldijk 88
Postcode: 7844 KA
Plaats: VEENOORD
Email: info@veenenveste.nl
Website: http://www.veenenveste.nl

Facebook

Veen & Veste Notarissen is in Drenthe een begrip als notariskantoor. Het notariaat in Veenoord is één van de vijf vestigingen. Hiermee is de oostelijke helft van de provincie Drenthe gedekt. In een strook lopen de vestigingen langs de oostgrens van Drenthe. De drie notarissen zijn regionaal goed geworteld en helpen je graag verder. Doordat het kantoor al jaren gevestigd is in de regio zijn de notarissen goed op de hoogte van alle specifieke vragen.

Je kan bij het kantoor terecht voor alle aktes en diensten. Je kan hier via DoeHetZelfNotaris terecht voor alle particuliere aktes. Je maakt hier dus snel en eenvoudig een testament, levenstestament, een schenking of een samenlevingscontract. Ook richt je bij dit notariaat eenvoudig en snel een BV op. Ook stichtingen, verenigingen en coöperaties zijn regelmatige klanten van deze notaris.

Je wordt niet zomaar DoeHetZelfNotaris. Onze notariskantoren zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en een scherpe prijs. Daardoor kunnen wij ook in heel Drenthe werken tegen scherpe notaristarieven.

Op de kaart zie je waar momenteel een aangesloten notaris is. In de praktijk werkt de notaris voor de ruime regio rond Oost-Drenthe. Klanten komen eigenlijk uit de hele provincie waaronder uit Assen en Hoogenveen naar deze notaris. Want voor de lagere prijs wil je wel een stukje reizen.

Notarissen

Profielfoto mr. Sirt (S.) Fissering

mr. Sirt (S.) Fissering
Notaris sinds 1999

linkedin

Profielfoto mr. Lennard (L.) Reinsma

mr. Lennard (L.) Reinsma
Notaris sinds 2015

Profielfoto mr. Nathalie (N.M.V.) Huizing-Ledda

mr. Nathalie (N.M.V.) Huizing-Ledda
Notaris sinds 2008

linkedin

Openingstijden

Het kantoor is alle dagen geopend van 8.30 tot 17.00. Voor een afspraak buiten kantooruren kun je overleggen met de notaris.

Bereikbaarheid van Veen & Veste Notarissen

Het kantoor is goed bereikbaar. Parkeren kan op eigen terrein direct voor de deur.

Het kantoor ligt op enkele minuten lopen van een bushalte.

Alle vestigingen van Veen & Veste zijn goed toegankelijk met een rolstoel.