Wij zoeken een (HBO) Jurist (8-32 uur per week)

Word jij onze nieuwe online Jurist? Kom werken bij een zeer snelgroeiend en innovatief bedrijf.
Door continue te innoveren en goed te luisteren naar onze klanten, zijn wij de grootste in Nederland. Wij richten, onder andere, meer dan 10% van alle stichtingen en verenigingen in Nederland op. Maandelijks zijn er meer dan 95.000 unieke bezoekers op onze site.

Wij zijn DoeHetZelfNotaris, sinds 2009 aanbieder van online notariële diensten en onze zusterbedrijven Overeenkomsten.nl en Notariële Diensten. We werken vanuit Amsterdam en Woerden.

Huidige organisatie

Wij zijn een (nog) kleine organisatie en werken met een mix van vaste krachten en gespecialiseerde ZZP-ers. Wij zijn een no-nonsense organisatie, waar teamwork belangrijk is en kwaliteit de essentie en wij zijn gevestigd in Amsterdam en Woerden. De functie wordt in overleg met jou vorm gegeven, waarbij wij uiteraard duidelijke afspraken maken over locatie, werkdagen en tijden. Het aantal uren is mede afhankelijk van de mogelijkheden van de kandidaat. Niet in de laatste plaats is de functie gekoppeld aan de groei van het bedrijf.

Vacature

Wij zoeken een jurist die ons team wil versterken. Je bent verantwoordelijk voor:

  • beantwoorden van de schriftelijke vragen van (potentiële) klanten;
  • ondersteunen van telefonische vragen;
  • schrijven van editorials voor website en nieuwsbrieven;
  • ondersteunen bij het ontwikkelen van het productportfolio;
  • actualiseren van modellen en informatie;
  • leidinggeven (primus inter pares) aan het team van (juridische) medewerkers.

Wat jij moet kunnen

Vlot, zonder juridisch jargon, kunnen schrijven. Duidelijk juridische zaken uitleggen aan mensen die zelf geen juridische kennis hebben. Zelfstandig werken en binnen jouw mandaat beslissingen nemen.
Je staat open voor nieuwe manieren van werken, innovatie en verandering

Opleiding:
Minimaal een HBO juridische opleiding. Enige jaren werkervaring, waarbij onder andere directe ondersteuning aan rechtzoekenden.
Bij voorkeur kennis van notariële zaken, personenrecht, familierecht of rechtspersonenrecht.

Reageren of informeren

Je kunt je motivatiebrief en CV zenden aan Pablo van Klinken, directeur en oprichter of aan Niek Kuster, Managing Partner bij Notariële Diensten.

Heeft onze uitleg je verder geholpen?

Lees meer over Persberichten 2019