Offerteservice voor Notarissen

Home » Voor de notaris » Offerteservice voor Notarissen
8.4

No Cure No Pay Offertes

Meer werk door kwalitatief goede offerteverzoeken? Offertes waarvan je zeker weet dat ze niet ook nog naar 4 andere notarissen zijn verzonden? Dat kan nu met de offerteservice! No Cure No Pay, lage prijs per offerte, achteraf per maand betalen.

Lang niet elke klant kan geholpen worden door DoeHetZelfNotaris. Dat is ook helemaal niet het doel. DoeHetZelfNotaris helpt standaard klanten aan standaard aktes. Maar die andere klanten willen we niet teleurstellen. Dus krijgen die klanten de mogelijkheid een offerte aan te vragen bij een notaris. Die notaris kan ook jouw kantoor zijn. Met meer dan 16.000 unieke bezoekers per maand is DoeHetZelfNotaris voor veel mensen het logische startpunt voor informatie.

Intake voor offerte

Bij iedere akte op doehetzelfnotaris.nl beantwoordt de bezoeker intakevragen. We vragen zoveel mogelijk gegevens die van belang zijn om een perfect aansluitende offerte te kunnen maken. Dat zijn bij iedere akte andere specifieke vragen.

Soms kan iemand een standaard akte via de site maken. Die mensen gaan door op onze site. De meeste offertes gaan over aktes of gevallen die juist meer of ander werk vragen. Die kiezen een notaris om hun offerteverzoek te beantwoorden.

Anders dan andere offertesites

Je kan als notaris aangeven vanaf welke postcodes je offertes wilt ontvangen. Je kan die reeks beperken tot jouw dorp, of tot een hele regio. Jij bepaalt dat helemaal zelf.

De bezoeker kan maar bij twee kantoren een offerte aanvragen. Het is dus niet zo dat wij een offerte aan vier verschillende notarissen sturen. Bij ons ben je dus niet op grote schaal aan het concurreren met de buren op prijs. Jouw kantoor ontvangt bovendien een complete intake.

De offerte is dus niet voor “een testament”. Je krijgt een offertevraag voor een testament voor gehuwden, met alle intakevragen. Bijvoorbeeld dat er een vrij vermogen is van meer dan € 600.000. Of wat dacht je van mensen die verschillende BV’s tegelijk willen oprichten?

Alleen meedoen met de offerteservice

Bij de offerteservice kan jouw notariaat zich los aansluiten. Je wordt dus géén DoeHetZelfNotaris. Het kantoor staat bij de mogelijke keuzes voor de bezoeker. Het kantoor ontvangt de offertes op een door jou aangegeven mailadres. Je brengt de offerte onder eigen naam en voorwaarden uit.

Voor de bij DoeHetZelfNotaris aangesloten notarissen zit de dienst tot 20 offertes per jaar in hun complete pakket.

Goede, maar goedkope offerteverzoeken voor notarissen

De offerteservice kost € 12,50 per offerte. Je ontvangt aan het einde van de maand een factuur voor de offertes die aan je zijn verzonden. Dus je betaalt geen aansluitkosten, geen minimale bijdrage. Is er maar 1 offerte verzonden, dan ook maar 1 x € 12,50.