Voor de notaris

Home » Voor de notaris
8.5

Wat zijn de voordelen voor een notaris?

Wat zijn de voordelen om je als notaris aan te sluiten bij DoeHetZelfNotaris? Waarom zou je dat overwegen en wat levert het dan op?

Meer werk voor de Notaris

Handen schudden

DoeHetZelfNotaris brengt meer werk, namelijk concrete aktes, voor de notaris. Mensen die nu nog niets geregeld hebben doen dat online wel. Bijvoorbeeld samenwonenden zonder samenlevingsovereenkomst. Door de sterke online positie komen er veel mensen op onze site. Wij adverteren op Google en hebben specifieke campagnes op Facebook en Instagram. Dat levert veel werk op voor de aangesloten notarissen. Wij zijn 100% open en transparant, dus je kan alle voordelen en voorwaarden om je aan te sluiten als notaris lezen op de site.
We sluiten per regio één notaris aan, dus je bent verzekerd van een sterke positie in jouw regio.

Op de hoogte blijven

Ook als je geen DoeHetZelfNotaris wilt worden, wil je misschien wel weten wat we doen. Ook daar zijn we heel open in. In de Nieuwsbrief voor het Notariaat staan alle ontwikkelingen. Trouwens, er staan ook tips in voor online dienstverlening. Je kan je gratis aanmelden voor de Nieuwsbrief voor het Notariaat.

Vernieuwing

DoeHetZelfNotaris kan ook op andere manieren jouw kantoor ondersteunen. We bieden een “online akte generator”. Op jouw site plaats je een button en daarna heb je toegang tot het aktesysteem van DoeHetZelfNotaris. De klant heeft geen keuze uit alle notarissen, maar komt weer terug bij jouw kantoor.

Nieuwsbrief voor klanten. Per zes weken schrijven wij een zeer succesvolle nieuwsbrief. Die versturen wij aan duizenden klanten. We kunnen die nieuwsbrief ook voor jouw kantoor maken. 100% ontzorgd met jouw logo en jouw gegevens.

Wil je meer weten