Meer werk voor de Notaris

DoeHetZelfNotaris brengt meer werk voor de notaris. Mensen die niets geregeld hebben doen dat online wel. Bijvoorbeeld samenwonenden zonder samenlevingsovereenkomst. Door de sterke online positie komen er veel mensen op onze site. Dat levert veel werk op voor de aangesloten notarissen. Wij zijn 100% open en transparant, dus je kan alle voordelen en voorwaarden om je aan te sluiten als notaris lezen op de site.

No Cure No Pay Offertes

Naast het complete lidmaatschap bieden wij ook deelname aan op onze geavanceerde offerteservice. Je ontvangt dan offertes op maat van bezoekers van de site. Dagelijks worden er tientallen offertes aangevraagd.

Op de hoogte blijven

Ook als je geen DoeHetZelfNotaris wilt worden, wil je misschien wel weten wat we doen. Ook daar zijn we heel open in. In de Nieuwsbrief voor het Notariaat staan alle ontwikkelingen. Trouwens er staan ook tips in voor online dienstverlening. Je kan je gratis aanmelden voor de Nieuwsbrief voor het Notariaat.

Vernieuwing

DoeHetZelfNotaris kan ook op andere manieren jouw kantoor ondersteunen. We bieden een “online akte generator”. Op jouw site plaats je een button en daarna heb je toegang tot het aktesysteem van DoeHetZelfNotaris. De klant heeft geen keuze uit alle notarissen, maar komt weer terug bij jouw kantoor.
Nieuwsbrief voor klanten. Per zes weken schrijven wij een zeer succesvolle nieuwsbrief. Die versturen wij aan duizenden klanten. We kunnen die nieuwsbrief ook voor jouw kantoor maken. 100% ontzorgd met jouw logo en jouw gegevens.