Over ons

Home » Over ons
8.6

Wat is DoeHetZelfNotaris?

DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris is de grootste online notariële dienstverlener van Nederland. Dagelijks maken tientallen mensen een akte op de site. Die aktes worden vervolgens afgehandeld door onze notarissen in heel Nederland.

Onze Missie

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Bovendien kan online dienstverlening bijdragen aan het begrijpelijk maken van de stappen die mensen moeten zetten. Wij bouwen iedere dag aan onze software en website. Daardoor komen nieuwe aktes beschikbaar en worden bestaande aktes eenvoudiger. Het dagelijkse management is in handen van mr. Pablo van Klinken.

Duidelijke prijzen

Wij streven naar lage prijzen. Maar vooral willen we dat prijzen duidelijk en helder vooraf zijn. Dus geen verassingen met extra kosten achteraf. Daarom publiceren wij onze tarieven in een prijslijst. Daarbij zie je wat de exacte werkzaamheden zijn die de notaris daarvoor doet. Voor sommige aktes moet je nog wat rekenen, omdat de prijs mede bepaald wordt door het aantal betrokken personen.

Duidelijke taal

Duidelijke taal. We schrijven op de site duidelijke teksten. Onze aktes zijn juridisch juist. Tegelijk zijn ze ook zo opgeschreven dat ze goed te begrijpen zijn door degene die ze uiteindelijk moet ondertekenen. Dat ben jij, jij moet weten waar je voor tekent.

Compliment of klacht?

Wij hopen dat je een goede ervaring hebt met ons. Als dat zo is en je wilt een compliment daarover kwijt, heel graag. Aanbevelingen zijn onze beste manier om klanten te werven. Is er iets niet goed gegaan, dan horen we dat ook graag. Afhankelijk van bij wie en hoe erg het is misgegaan heb je verschillende opties. We hebben voor de duidelijkheid een complimenten en klachtenregeling opgesteld. Die helpt je verder.

Contact

We staan altijd voor je klaar. Kom met ons in contact: telefonisch, of via WhatsApp, via SMS, via Facebook, of via de mail. Veel vragen zijn trouwens al beantwoord op onze site, in de rubriek Vraag de Notaris, of in het Woordenboek. Je kan ook een abonnement nemen op onze gratis Nieuwsbrief.

Geschiedenis

DoeHetZelfNotaris 10 jaar

De site bestaat sinds 2009. Er verschijnen regelmatig publicaties over de site, haar plannen en innovatie in het recht. We hebben publicaties gehad bij BNR Nieuwsradio, Het FD, de website Advocatie, Notariaat Magazine en nog veel meer.

BNR NieuwsradioHet FDAdvocatieNotariaat Magazine