DoeHetZelfNotaris in perspectief

DoeHetZelfNotaris is een van de oudste nog bestaande internetondernemingen voor het notariaat. De geschiedenis start in in 2009. Met een enorme hoeveelheid publiciteit werd de eerste akte online gezet. Het is nu niet meer voor te stellen, maar dit initiatief leidde tot felle discussies tussen voor- en tegenstanders. De eerste akte was een samenlevingsovereenkomst. Binnen enkele dagen hadden honderden mensen een akte gemaakt, vaak alleen maar om te proberen.
Uit die tijd kan je veel berichten in de pers terugvinden. Meestal is de woordvoerder HJ van der Tak. Deze advocaat was één van de drie oprichters van het bedrijf.

2014 een nieuwe start

In 2014 werd DoeHetZelfNotaris overgenomen. De koper is een ervaren uitgever in juridische informatie.

Pablo van Klinken

AMSTERDAM – Pablo van Klinken, ‎CEO at DoeHetZelfNotaris, Arjuna, Justitia Omnibus and more. FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN

Pablo van Klinken heeft al twee online bedrijven tot een succes gemaakt. Door de overname is DoeHetZelfNotaris nu een zusterbedrijf van Justitia Omnibus. Dat is onder andere de uitgever van de website www.overeenkomsten.nl. Logo Justitia Omnibus

Groeifase

Sinds 2014 groeit de organisatie erg snel. Er zijn veel meer aangesloten notarissen. Bovendien is het aanbod aan aktes sterk uitgebreid. De omzet en het aantal klanten groeit met meer dan 100% per jaar. De verwachting is dat deze groei ook de komende jaren zal aanhouden.
De samenwerking met gerenommeerde partijen zoals de ABN AMRO, Aegon en anderen heeft de organisatie geholpen bij het realiseren van deze groei.