DoeHetZelfNotaris en Aegon

8.4

Verklaring van Erfrecht voor Aegon

Aegon

Voor klanten van Aegon bieden wij een Verklaring van Erfrecht aan met korting. Aegon kan op die manier extra service bieden voor haar klanten. In dit geval de nabestaanden van de klanten van Aegon.
Wij maken voor de Aegon Verklaringen van Erfrecht. De verzekeraar is vaak verplicht om deze verklaring van erfrecht te vragen van nabestaanden.
Voor de erfgenamen is het vaak een onverwachte dure kostenpost. Zonder Verklaring van Erfrecht kan de verzekeraar de tegoeden niet vrijgeven. Dankzij een verregaande standaardisatie kan DoeHetZelfNotaris een groot deel van deze verklaringen snel en goed koop maken.

Centraal, Online en heel snel

DoeHetZelfNotaris is de grootste partij in Nederland voor het opstellen van Verklaringen van Erfrecht. Wij handelen de Verklaringen van Erfrecht grotendeels online en centraal af. De verplichte legalisatie van de handtekeningen door de erfgenamen kan gratis 100% online. Wij maken daarvoor gebruik van iDIN. Indien u dat niet wilt kunt u ook terecht bij ieder gemeentehuis in Nederland. Voor buitenlandse erfgenamen, zonder Nederlandse bankrekening hebben we een service via een videoverbinding.

Niemand in Nederland kan zo efficiënt uw Verklaring opstellen.
Voor meer informatie kijk je bij Aegon met informatie over hun nabestaandendesk. Wij sturen een exemplaar van de verklaring op aan de Aegon. Je kunt de Verklaring van Erfrecht natuurlijk zelf nog gebruiken voor andere banken, verzekeraars of de verkoop van onroerend goed. De Verklaring van Erfrecht is dus ook voor ABN AMRO, ING, Binck, Rabobank of een pensioenmaatschappij.