Voordeel voor ABN AMRO klanten

logo_abn-amroAl jaren is er een samenwerking tussen DoeHetZelfNotaris en de ABN AMRO bank. Voor klanten van de bank bieden wij bepaalde aktes aan met korting. De bank kan jou op die manier extra service bieden.

Verklaring van Erfrecht voor ABN AMRO

Wij maken voor de ABN AMRO Verklaringen van Erfrecht. De bank is vaak verplicht om deze verklaring van erfrecht te vragen van nabestaanden. Voor de erfgenamen is het vaak een onverwachte hoge kostenpost. Zonder Verklaring van Erfrecht kan de bank de tegoeden niet vrijgeven. Dankzij een verregaande standaardisatie kan DoeHetZelfNotaris een groot deel van deze verklaringen snel en goedkoop maken. Doordat er een netwerk van notarissen is in heel Nederland kunnen de klanten van de bank altijd in de buurt terecht.

Voor meer informatie kijk je bij ABN AMRO met informatie over hun nabestaandendesk. Wij sturen een exemplaar van de verklaring op aan de bank. Je kunt de Verklaring van Erfrecht natuurlijk zelf nog gebruiken voor andere banken of de verkoop van onroerend goed. De Verklaring van Erfrecht is dus ook voor ING, Binck, Rabobank of een pensioenmaatschappij.

Schenken op papier voor ABN AMRO

De bank wil haar klanten helpen bij alles dat met geld te maken heeft. Daarom ondersteunt zij ook mensen die geld weg geven. Voor zover mensen dat onderling kunnen heeft de bank diverse tools op haar site.
Veel overeenkomsten om te schenken tref je ook aan in onze schenkservice. Maar bij schenken op papier moet daar een notaris aan te pas komen. Dankzij de samenwerking tussen de bank en ons hebben wij een zeer goed aanbod kunnen ontwikkelen. Specifiek voor de akte Schenken op Papier is dat dan de DoeHetZelfNotaris.