DoeHetZelfNotaris kan veel betekenen voor goede doelen. Zowel voor bestaande goede doelen als voor mensen die een stichting voor goed doel willen gaan oprichten.

Voor bestaande goede doelen

Om nieuwe donaties uit nalatenschappen te ontvangen kun je gebruik maken van onze online legaten app. Hiermee is het mogelijk om op de website van jouw fonds te verwijzen naar een eigen pagina bij DoeHetZelfNotaris. De donateur kan met enkele klikken een legaat opstellen en de notaris kiezen. Voor de goede doelen biedt dit een perfect middel om donateurs te ondersteunen en meer zicht te hebben op de legaten. Een reeks aan goede doelen maakt al gebruik van deze innovatieve mogelijkheid.
Lees meer over onze online legatenmogelijkheid.

Nieuw goed doel oprichten

Wil je een nieuwe stichting of vereniging oprichten om een goed doel te ondersteunen? Dan ben je hier op de juiste plaats. Dagelijks worden stichtingen opgericht via DoeHetZelfNotaris. Je kan hier alle informatie vinden die je nodig hebt. Tijdens het invullen van de vragen kan je ook aangeven dat je de ANBI status wilt hebben. De akte wordt dan automatisch aangepast.

Als je een stichting bent dan kun je een bankrekening openen en donateurs gaan werven. Wij helpen je graag door het hele proces om een stichting of vereniging op te richten.