Voor Goede Doelen

Home » Voor Goede Doelen
8.6

Voor Goede Doelen

DoeHetZelfNotaris kan veel betekenen voor goede doelen. Zowel voor bestaande goede doelen als voor mensen die een goed doel willen gaan oprichten.

Voor bestaande goede doelen

Wij helpen goede doelen om geld te werven. Om nieuwe donaties uit nalatenschappen en schenkingen te ontvangen kun je gebruik maken van onze GoedeDoelenService.

cijfer drie

We hebben drie onderwerpen waarop we je kunnen helpen:

1. de werving van legaten, via maken legaat goed doel;
2. de werving van nalatenschappen door opname in testamenten;
3. de opstelling van contracten voor periodieke schenkingen.

Met de gratis basic variant verschijn je helemaal kosteloos op onze site! Met de Pro variant krijg je nog veel meer mogelijkheden. Hiermee is het mogelijk om op de website van jouw fonds te verwijzen naar een eigen pagina bij DoeHetZelfNotaris. De donateur kan met enkele klikken een akte opstellen. Voor de goede doelen biedt dit een perfect middel om donateurs te ondersteunen en meer zicht te hebben op de legaten en testamenten. Een reeks aan goede doelen maakt al gebruik van deze innovatieve mogelijkheid.
Lees meer over onze GoedeDoelenService

Nieuw goed doel oprichten

Wil je een nieuwe stichting of vereniging oprichten om een goed doel te ondersteunen? Dan ben je hier op de juiste plaats. Dagelijks worden stichtingen opgericht via DoeHetZelfNotaris. Je kan hier alle informatie vinden die je nodig hebt. Tijdens het invullen van de vragen kan je ook aangeven dat je de ANBI status wilt hebben. De akte wordt dan automatisch aangepast.

Als je een stichting bent dan kun je een bankrekening openen en donateurs gaan werven. Wij helpen je graag door het hele proces om een stichting of vereniging op te richten.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de GoedeDoelenService, legaten en testamenten, schrijf je dan nu in op onze gratis nieuwsbrief.

Lees meer

Aangesloten goede doelen