Liliane Fonds

Home » Goede doelen » Liliane Fonds
8.4
logo Liliane Fonds

Steun Liliane Fonds

Het Liliane Fonds steunt kinderen met een handicap op de armste plekken van de wereld. Zij bieden deze kinderen individuele hulp op maat, om de vicieuze cirkel van armoede en handicap te doorbreken. Kleinschalig, concreet en doeltreffend.


Spreekt die gedachte u aan? Neem het Liliane Fonds dan op in uw testament en schenk kinderen met een handicap het levensgeluk waar ze recht op hebben!


Wilt u persoonlijk advies of meer weten over het opnemen van het Liliane Fonds in uw testament? Neem dan contact op met Fien van Halder per mail via  nalaten@lilianefonds.nl of bel gratis 0800-7800800

Door de unieke samenwerking met DoeHetZelfNotaris kan je het goede doel heel eenvoudig steunen.

Je kunt hier voor Liliane Fonds:

Meerjarig schenken

Door een schenking vast te leggen voor meer jaar heb je extra fiscale voordelen. Je moet de schenking dan voor minimaal vijf jaar vastleggen. Dat doe je in een contract. Dat contract kan je bij DoeHetZelfNotaris maken. Je regelt dan naast het bedrag en de wijze van betalen ook nog wat andere zaken. Zo kan je schenking stoppen als de organisatie de ANBI status verliest (en jij dus je fiscale aftrek), of als de organisatie een andere doelstelling krijgt.

Hoe werkt een legaat voor Liliane Fonds

Je kunt hier een bijzondere gift na jouw overlijden doen waarmee je een geldbedrag nalaat aan Liliane Fonds.
Je hoeft maar een beperkte hoeveelheid gegevens zelf in te vullen. Jouw persoonlijke gegevens en het bedrag van de gift.
Hierna kies je een notaris in de buurt. Die maakt de akte voor je in orde.
De bijzondere gift heeft juridisch de vorm van een legaat. Je ontvangt het concept en maakt een afspraak om de akte te tekenen bij de notaris. Dat moet in persoon omdat de notaris moet controleren of je begrijpt wat je tekent en of je dat in vrije wil hebt besloten. Er zijn notariskantoren in heel Nederland waar je terecht kan.

 

Liliane Fonds in je testament

Je kan heel eenvoudig het goede doel opnemen in je testament. Voordeel van een samenwerkend goed doel opnemen in je testament is dat je dan alleen de naam hoeft aan te vinken. Wij vullen dan alle gegevens verder in.

Lees meer