Hoe word ik DoeHetZelfNotaris?

Home » Voor de notaris » Hoe word ik DoeHetZelfNotaris?
8.5

Je bent notaris en je wilt meer klanten

Wat kan DoeHetZelfNotaris doen voor de notaris? notaris UtrechtWij verbinden mensen die een akte willen maken aan notarissen. Dat doen we heel succesvol al 10 jaar DoeHetZelfNotarissinds 2009. Wij zorgen dat mensen uit een ruime regio jouw kantoor weten te vinden.

Waarom nu?

Online dienstverlening neemt een grote vlucht. Zeker de zogeheten platformen die klanten en aanbieders koppelen. Kijk naar Airbnb, Uber en al die andere diensten. Ook het notariaat ontkomt er niet aan. Een platform kost geld, maar het levert ook altijd meer omzet en een grotere markt. Mensen die met Uber rijden, namen niet allemaal een taxi. Klanten van DoeHetZelfNotaris hadden anders vermoedelijk geen akte gemaakt.

Waarom komen klanten naar een DoeHetZelfNotaris?

Onze bezoekers willen gemak en een vaste prijs. Dat bieden wij. Vanuit hun eigen luie stoel kunnen ze in hun eigen tempo een akte voorbereiden. Als ze zover zijn sturen ze die opdracht aan een notaris in de buurt.
Facebook DoeHetZelfNotarisWij zijn sterk in online marketing. Wij adverteren landelijk op Google en Facebook.
Iedere maand zijn er tienduizenden bezoekers op de site en worden er honderden accounts aangemaakt.

Wie worden jouw klanten?

Particulieren en ondernemers komen via de site. Je kan veel verschillende aktes maken, variërend van een testament tot het oprichten van een BV. De klant moet door een strenge intake. Daarmee halen we de niet standaard gevallen er uit.
De bezoekers die niet rechtstreeks via de site komen, vragen een offerte bij je aan. Wij sturen een complete intake, met zoveel mogelijk gegevens door. Jij kan dan een passende offerte maken met je eigen tarief.
In alle gevallen zijn het jouw klanten! De klant heeft ook jouw leveringsvoorwaarden geaccepteerd. Wij stappen er tussenuit zodra de opdracht is verzonden.

Concurrentie

Er zijn meer online initiatieven, bijvoorbeeld de HEMA-notaris. Over de HEMA notaris heeft de tuchtrechter zich diverse keren uitgesproken, wij hebben daarover alle informatie op een rijtje gezet.
Wij zijn de grootste, de oudste en vermoedelijk ook de beste site. Wij hebben het grootste aanbod aan aktes. Wij bieden je een sterk voordeel ten opzichte van je collega notarissen in jouw regio.
Wij trekken een groot deel van het online verkeer naar onze website. We bieden je bovendien regionale exclusiviteit.

Wat kost het mij?

Je betaalt een percentage per gepasseerde akte. Je betaalt achteraf per kwartaal en alleen voor de aktes die ook daadwerkelijk gepasseerd zijn. Daarvoor doen wij de marketing, de intake en maken we een conceptakte. Voor de offerteverzoeken betaal je per ontvangen offerte.
Verder kost het je helemaal niets. Het is dus No Cure No Pay voor de notaris.

Heb ik invloed?

Kan ik meepraten, heb ik inspraak in de inhoud van de aktes? Ja natuurlijk. Wij willen samen met onze notarissen deze dienst steeds verder verbeteren. Hoe meer en hoe beter de aktes zijn, hoe beter voor ons allebei. Dus vragen wij jouw input bij het verbeteren van de aktes en het vragenspel. Dit is vrijblijvend, maar het wordt wel gewaardeerd.

Wie is DoeHetZelfNotaris?

Je kan alles over ons lezen: over DoeHetZelfNotaris, wie we zijn, wat onze missie is, zelfs over onze geschiedenis.

Contact

We sturen je graag uitgebreide informatie toe. We willen ook langskomen om de mogelijkheden toe te lichten.Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij DoeHetZelfNotaris? Je kan je inschrijven voor onze nieuwsbrief voor het Notariaat.