Dela notaris

Home » Dela notaris
8.4

Dela Notarisservice

Goed voorbeeld, doet goed volgen. In 2014 werd in navolging van de Hema-notaris ook de Dela notarisservice gelanceerd. Onder de naam Dela VoorElkaarService biedt nu ook Dela testamenten, levenstestamenten, samenlevingsovereenkomst en schenkingsovereenkomsten aan.
Wij vinden het een goede ontwikkeling. Het recht moet beter toegankelijk worden voor iedereen. Dat geldt zeker voor diensten van de notaris. Als een partij als de DELA dat ook ziet dan geeft dat aan dat wij al sinds 2009 op de juiste weg zijn.

4 verschillen met de DELA notaris

cijfer vierEr zijn een paar duidelijke verschillen tussen de DELA en wat je bij de DoeHetZelfNotaris kunt verwachten.

  1. Bij DoeHetZelfNotaris kan je een grote reeks aan aktes maken. Daarbij heb je heel veel mogelijkheden om keuzes naar eigen wens te maken.
  2. Wij hebben notariskantoren in iedere regio met meer dan 30 kantoren is er altijd een notaris in jouw buurt.
  3. Niet alleen eenvoudige zaken kun je bij ons regelen, ook legaten, voogdij of beheer over de erfdelen van de kinderen regel je hier in jouw testament
  4. Wij regelen niet je uitvaart. Misschien geeft dat het wel duidelijk weer. Iedereen heeft zijn eigen kennis en kunde. DoeHetZelfNotaris is helemaal toegespitst op het online aanbieden van notariële diensten. De organisatie van DELA is in eerste instantie gericht op jouw uitvaart. Het aanbieden van notariële diensten is een nevenactiviteit.

Maak een testament