Noaber Notarissen in VRIEZENVEEN

Home » Notarissen » Noaber Notarissen in VRIEZENVEEN
8.4

Notaris in VRIEZENVEEN

Foto kantoor Noaber Notarissen

Logo Noaber Notarissen

Naam: Noaber Notarissen
Adres: Oosteinde 15
Postcode: 7671 AR
Plaats: VRIEZENVEEN
Email: info@noabernotarissen.nl
Website: https://www.noabernotarissen.nl

Facebook linkedin

Noaber Notarissen is een professioneel kantoor in Vriezenveen en Den Ham. Het is ook ons notariskantoor voor Almelo.  Het notariaat is een klein, maar deskundig team. Jouw persoonlijke wensen krijgen alle aandacht.

Op elk terrein is een deskundige medewerker die jou graag verder helpt. Dat wil zeggen dat op dit kantoor persoonlijke aktes gemaakt worden, zoals testamenten, of samenlevingscontracten. De notaris richt ook rechtspersonen op zoals een stichting of BV.

Je bent niet zomaar DoeHetZelfNotaris. Onze notariskantoren zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en een scherpe prijs. Daardoor kunnen wij ook in heel Overijssel werken tegen scherpe notaristarieven.

Op de kaart zie je waar momenteel een aangesloten notaris is. Het netwerk van notarissen groeit voortdurend. Hierdoor kan het zijn dat als je hier over een paar maanden kijkt er ook nieuwe notarissen zijn toegevoegd. In de praktijk werkt de notaris voor de ruime regio rond Vriezenveen. Klanten komen ook uit Almelo of Enschede naar deze notaris. Want voor de lagere prijs wil je wel een stukje reizen.

Detail: Noaber is een typisch Twents woord en wil zoiets zeggen als goed nabuurschap. Beter een goede buur dan een verre vriend.

Notarissen

Profielfoto mr. Pieter (P.J.H.) Koene

mr. Pieter (P.J.H.) Koene
Notaris sinds 2002

linkedin

Openingstijden

Noaber Notarissen  is geopend van 8.30 tot 17.00 uur op alle werkdagen.

Bereikbaarheid van Noaber Notarissen

De notaris in Vriezeveen zit praktisch aan de afslag van de N36 en is daardoor goed bereikbaar uit de regio zoals vanuit Almelo. Parkeren is gratis en voor de deur.

Het notariaat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de bushalte is om de hoek.

Het kantoor is gelijkvloers en goed toegankelijk voor rolstoelen.

Notaris in VRIEZENVEEN