Ik heb een nieuwe partner. Kan ik opnieuw een samenlevingscontract maken?

Ik heb een nieuwe partner. Kan ik opnieuw een samenlevingscontract maken?

Home » Ik heb een nieuwe partner. Kan ik opnieuw een samenlevingscontract maken?
8.6

Nieuwe partner, nieuw samenlevingscontract?

Je kan altijd een nieuwe samenlevingsovereenkomst maken. Ook als je al eerder zo’n contract hebt opgesteld kan je met jouw nieuwe partner een nieuw contract opstellen. Het is juridisch wel verstandig om de “oude” samenlevingsovereenkomst eerst te beëindigen. In een andere vraag leggen we uit hoe je een samenlevingscontract kan beëindigen.

Brief

Je kan ook samenleven terwijl je formeel nog getrouwd bent. Dat kan in de praktijk en het kan ook juridisch.

Als je eerder bij ons een samenlevingscontract hebt opgesteld staan je gegevens nog in je dashboard. Bij het invoeren kan je alle gegevens van je nieuwe partner invoeren.

    Heeft onze uitleg je verder geholpen?

    Lees meer over Vraag het de notaris