Ik wil mijn gegevens wissen

Ik wil mijn gegevens wissen

Home ยป Ik wil mijn gegevens wissen
8.4

Gegevens wissen

Kan ik mijn gegevens wissen?

Ja dat kan. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zodra je een account hebt aangemaakt hebben wij een dashboard voor je gemaakt. Daar kan je bij jouw persoonlijke gegevens. Die kan je aanvullen of verwijderen. Log in via de knop inloggen op mijn.doehetzelfnotaris.nl
Prullenbak gegevens wissen
Je ziet daar ook jouw akte(s). Je kan ook de aktes verwijderen.
Sommige dingen moeten wij wel bewaren. Stel dat je via onze site opdracht hebt gegeven aan een notaris om een akte te maken. Wij moeten die registratie bewaren omdat die ten grondslag ligt aan onze administratie.
Wij kunnen trouwens normaal gesproken niet in jouw persoonlijke gegevens komen. Slechts na jouw toestemming en/of die van een notaris kunnen wij in de databank een record opvragen. We doen dat alleen om zaken opnieuw op te sturen en/of fouten op te sporen.

Heeft onze uitleg je verder geholpen?