Ik wil mijn gegevens wissen

Ik wil mijn gegevens wissen

Home » Ik wil mijn gegevens wissen
8.5
Hoe kan ik mijn gegevens wissen?

In jouw dashboard kan je een deel van de gegevens zelf wissen. Wil je het hele account verwijderen? Stuur ons dan een mail en wij regelen dat direct voor je.

Gegevens wissen

Kan ik mijn gegevens wissen?

Prullenbak gegevens wissen

Ja dat kan. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zodra je een account hebt aangemaakt hebben wij een dashboard voor je gemaakt. Daar kan je bij jouw persoonlijke gegevens. Die gegevens kan je aanvullen of deels verwijderen. Log in via de knop inloggen op mijn.doehetzelfnotaris.nl

Je ziet daar ook jouw akte(s). Je kan ook de aktes verwijderen.

Je kan niet zomaar alles verwijderen


Sommige dingen moeten wij wel bewaren. Stel dat je via onze site opdracht hebt gegeven aan een notaris om een akte te maken. Wij moeten die registratie bewaren omdat die ten grondslag ligt aan onze administratie.
Wij kunnen trouwens normaal gesproken niet in jouw persoonlijke gegevens komen. Stuur ons een bericht en wij halen jouw account weg. Wij doen dat zo dat we toch aan onze juridische en fiscale rapportageplicht kunnen voldoen. Alleen de basisisgegevens van een transactie blijven dan bestaan, niet de inhoud.

Privacy

Slechts na jouw toestemming en/of die van een notaris kunnen wij in de databank een record opvragen. We doen dat alleen om zaken opnieuw op te sturen en/of fouten op te sporen. We hebben een reeks maatregelen genomen om jouw gegevens te beschermen.

Lees meer over Vraag het de notaris