Ontvang je documenten van de notaris

Home » Ontvang je documenten van de notaris
9.3

Ontvang snel je gevraagde document

De opdracht wordt uitgevoerd door Notariële Diensten in Woerden. Zij houden jou op de hoogte van het verloop van de aanvraag. Je hoeft niet langs te komen. Wij regelen alles 100% online. Ook de communicatie verloopt helemaal online. Als er bepaalde stukken nodig zijn, worden deze via de mail opgevraagd.

Veel stappen in het proces zijn automatisch op elkaar aangesloten. Er is dus geen tijdverlies omdat je moet wachten op menselijke stappen. Als alle informatie is verzameld en gecontroleerd wordt de concept akte opgesteld. Daarna ontvang je het factuur. Zodra de factuur is betaald, ontvangt de notaris bericht en zal de akte passeren.

Daarna zal je de akte (online) ontvangen. Dit kan een verklaring van erfrecht zijn, een verklaring van executele of een bericht met de bevestiging van het royement.

Termijnen

De notaris passeert dagelijks de aktes, soms kan hier in verband met andere activiteiten een enkele werkdag extra mee gemoeid zijn.

De inschrijving in het Kadaster gebeurt wekelijks.

Voor het royement wordt er een bericht gestuurd naar de bank. Zij moeten het royement goedkeuren.

Betaling

Je betaalt pas aan het einde van het traject. Wij regelen alles, tot aan de concept akte voor de notaris. Pas als we die klaar hebben staan sturen we jou een factuur. Daarbij het verzoek zo snel mogelijk te betalen. Direct na betaling gaat automatisch een bericht naar de notaris, dat de akte gepasseerd kan worden.

In samenwerking met Notariële Diensten

Deze akte wordt voorbereid door Notariële Diensten. Onze landelijke samenwerkingspartner. Zij zijn helemaal ingesteld op online dienstverlening. Wij maken samen honderden aktes per maand. Dat betekent dat jouw aanvraag snel en efficiënt afgehandeld wordt. Alle werkzaamheden vinden plaats onder verantwoordelijkheid van de notaris. Die ondertekent ook de uiteindelijke akte. Je hoeft niet langs te komen, je blijft continu op de hoogte. Klanten waarderen deze dienst enorm hoog.

Lees meer