Doorn Jacobs Notarissen in ERMELO

Home » Notarissen » Doorn Jacobs Notarissen in ERMELO
8.6

Notaris in ERMELO

Foto kantoor Doorn Jacobs Notarissen

Logo Doorn Jacobs Notarissen

Naam: Doorn Jacobs Notarissen
Adres: Putterweg 12
Postcode: 3851 GD
Plaats: ERMELO
Email: info@doornjacobsnotarissen.nl
Website: https://www.doornjacobsnotarissen.nl

Notariskantoor Doorn Jacobs is de DoeHetZelfNotaris in Ermelo. Door de centrale ligging is dit notariaat goed bereikbaar vanuit de omliggende gemeenten. De notarissen kunnen je op veel manieren helpen. Niet alleen met het maken van aktes, maar ook met adviezen. Ze maken graag tijd voor je vrij als een echt advies nodig hebt.

Je kunt voor alle zakelijke diensten bij de notaris in Ermelo terecht, het oprichten van een BV, Stichting of Vereniging. Ook met alle familiezaken ben je hier welkom, testamenten of levenstestament, voogdij en andere vragen.

Je wordt niet zomaar DoeHetZelfNotaris. Onze notariskantoren zijn allemaal geselecteerd op kwaliteit en een scherpe prijs. Wij streven naar een goede dekking in iedere regio. In alle grote steden willen we een DoeHetZelfNotaris hebben. Daardoor kunnen wij ook in heel Gelderland werken tegen scherpe notaristarieven.

Op de kaart zie je waar momenteel een aangesloten notaris is. Het kan dus goed zjn dat er notarissen bijkomen. In de praktijk werkt de notaris voor de ruime regio rond Ermelo. Door de goede bereikbaarheid komen klanten ook uit Zwolle, Harderwijk, Putten, Nijkerk of Barneveld  naar deze notaris. Want voor de lagere prijs wil je wel een stukje reizen.

Notarissen

Profielfoto mr. Sandra (S.S.G.) Jacobs

mr. Sandra (S.S.G.) Jacobs
Notaris sinds 2017

Profielfoto mr. Wim (W.J.) Doorn

mr. Wim (W.J.) Doorn
Notaris sinds 1992

Openingstijden

Het notariskantoor is geopend op maandag tot en met vrijdag
8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid van Doorn Jacobs Notarissen

Het notariskantoor is goed bereikbaar. 

Het kantoor beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Door de centrale vestiging is het notariskantoor goed bereikbaar. Er stopt een bus op 4 minuten lopen van het kantoor. De reistijd vanaf bijvoorbeeld Harderwijk is maar 20 minuten met het OV.

Het notariaat is gelijkvloers en goed toengakelijk voor rolstoelen.

Notaris in ERMELO