Stotijn Notariaat & Mediation in DE WIJK

Home » Notarissen » Stotijn Notariaat & Mediation in DE WIJK
8.6

Notaris in DE WIJK

Foto kantoor Stotijn Notariaat & Mediation

Logo Stotijn Notariaat & Mediation

Naam: Stotijn Notariaat & Mediation
Adres: Burgemeester Veenhovenplein 1
Postcode: 7957 BA
Plaats: DE WIJK
Email: info@stotijnnotariaat.nl
Website: https://www.stotijnnotariaat.nl

Facebook

Stotijn notariaat in de Wijk, vlakbij Meppel, is een bekend begrip in Drenthe. Klanten komen uit de hele provincie voor de scherpe tarieven en goede dienstverlening. Het is een modern kantoor, dat klanten zakelijk en ook klantvriendelijk helpt. Gastvrijheid en vriendelijkheid zijn belangrijke uitgangspunten.

De notaris en zijn medewerkers staan altijd klaar om je te woord te staan en om ingewikkelde zaken duidelijk uit te leggen. De notaris is er om u te helpen bij belangrijke beslssingen in uw leven. Dat doen ze deskundig en snel.

Je kan bij deze notaris terecht voor alle soorten werkzaamheden. De notaris maakt voor particuliere aktes zoals testamenten, samenlevingscontract, schenkingen en huwelijks voorwaarden. Voor de zakelijke klanten doen zij onder andere de oprichting van een BV of stichting.

Je wordt niet zomaar DoeHetZelfNotaris. Onze notariskantoren zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en een scherpe prijs. De provincie Drenthe kent verschillende DoeHetZelf-notarissen.

Op de kaart zie je waar momenteel een aangesloten notaris is. Het netwerk van notarissen groeit voortdurend. Hierdoor kan het zijn dat als je hier over een paar maanden kijkt er ook nieuwe notarissen zijn toegevoegd. In de praktijk werkt de notaris voor de ruime regio rond De Wijk. Door de ligging aan de A28 kan je hier ook goed uit Hoogeveen en Meppel terecht.. Want voor de lagere prijs wil je wel een stukje reizen.

Notarissen

Profielfoto mr. Johan (J.G.G.T.) Stotijn

mr. Johan (J.G.G.T.) Stotijn
Notaris sinds 2001

linkedin

Openingstijden

Het kantoor is geopend op kantoortijden van 9:00 uur tot 17:00.

Op dindsdagavond is op afspraak het kantoor ook geopend.

Bereikbaarheid van Stotijn Notariaat & Mediation

Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Er is een busverbinding tussen Meppel en De Wijk, in een paar minuten ben je in De Wijk.

Het kantoor is goed toegankelijk voor rolstoelen.