Stotijn Notariaat & Mediation in RUINEN

Home » Notarissen » Stotijn Notariaat & Mediation in RUINEN
8.6

Notaris in RUINEN

Logo Stotijn Notariaat & Mediation

Naam: Stotijn Notariaat & Mediation
Adres: Brink 19A
Postcode: 7963 AA
Plaats: RUINEN
Email: info@stotijnnotariaat.nl
Website: https://www.stotijnnotariaat.nl

Facebook

Stotijn notariaat in Ruinerwold, vlakbij Meppel, is een bekend begrip in Drenthe. Klanten komen uit de hele provincie voor de scherpe tarieven en goede dienstverlening. Het is een modern kantoor, dat klanten zakelijk en ook klantvriendelijk helpt. Gastvrijheid en vriendelijkheid zijn belangrijke uitgangspunten.

De notaris en zijn medewerkers staan altijd klaar om je te woord te staan en om ingewikkelde zaken duidelijk uit te leggen. De notaris is er om u te helpen bij belangrijke beslssingen in uw leven. Dat doen ze deskundig en snel.

Je kan bij deze notaris terecht voor alle soorten werkzaamheden. De notaris maakt voor particuliere aktes zoals testamenten, samenlevingscontract, schenkingen en huwelijks voorwaarden. Voor de zakelijke klanten doen zij onder andere de oprichting van een BV of stichting.

Je wordt niet zomaar DoeHetZelfNotaris. Onze notariskantoren zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en een scherpe prijs. De provincie Drenthe kent verschillende DoeHetZelf-notarissen.

Op de kaart zie je waar momenteel een aangesloten notaris is. Het netwerk van notarissen groeit voortdurend. Hierdoor kan het zijn dat als je hier over een paar maanden kijkt er ook nieuwe notarissen zijn toegevoegd. In de praktijk werkt de notaris voor de ruime regio rond Ruinerwold. Door de ligging aan de A32 kan je hier ook goed uit Meppel of De Wolden terecht. Want voor de lagere prijs wil je wel een stukje reizen.

Notarissen

Profielfoto mr. Johan (J.G.G.T.) Stotijn

mr. Johan (J.G.G.T.) Stotijn
Notaris sinds 2001

linkedin

Openingstijden

De vestiging in Ruinerwold is beperkt open voor ondertekening en afspraken. Telefonisch heb je contact met de vestiging in De Wolde.

Het kantoor is open op dinsdag van 13.00 tot 17.00. Op vrijdag van 8.30 tot 12.30.

Bereikbaarheid van Stotijn Notariaat & Mediation

Het kantoor zit in het voormalig gemeentehuis dat nu luistert naar de naam Business Centrum Het Raadhuis.

Het kantoor is goed bereikbaar. Parkeren kan op het parkeerterrein tegenover het gebouw.