Een Verklaring van Executele voor ABN AMRO opstellen 226.-

9.0

Een Verklaring van Executele voor ABN AMRO opstellen 226.-

Home » DoeHetZelfNotaris en ABN AMRO » Een Verklaring van Executele voor ABN AMRO opstellen
9.0

Verklaring van Executele voor ABN AMRO

In overleg met de bank, kan je soms volstaan met een Verklaring van Executele. Dat is eenvoudiger en goedkoper dan een Verklaring van Erfrecht. Je kunt een Verklaring van Executele bij ons aanvragen. Dankzij de samenwerking met ABN AMRO zijn de kosten voor deze akte bijzonder laag. Je ontvangt namelijk 10% korting op het toch al lage tarief.
Je ontvangt de originele verklaring van executele. Die kan je dus ook voor andere partijen gebruiken. Je kan kopieën ook gebruiken voor andere banken of levensverzekeringen.

Wij zijn DoeHetZelfNotaris een onafhankelijk bedrijf. De dienst vindt dus buiten verantwoordelijkheid van ABN AMRO plaats. Onze samenwerking heeft tot doel om jou zo goed en snel mogelijk te helpen.

Voor nabestaanden van ABN AMRO klanten

logo_abn-amro

Om te beginnen moet de overledene klant zijn geweest bij ABN AMRO. Je krijgt als nabestaande van een ABN AMRO-klant 10% korting op het gebruikelijke tarief van de notaris. Je moet het overlijden melden bij de bank. Die heeft een nabestaandendesk die alle stappen met je doorneemt. Die zal ook aangeven welk document je eventueel op moet stellen.

Hoe werkt het?

 • Je beantwoordt de vragen wie is er overleden, wie is de executeur.
 • Jij stuurt op verzoek een kopie ID en een kopie van het testament.
 • De notaris beoordeelt het testament.
 • De executeur gaat akkoord met de benoeming.
 • De notaris stelt een Verklaring van Executele op.

Als je geen kopie van het testament hebt zal de notaris dit opvragen. Meestal is het dus het goedkoopst als je zelf op zoek gaat naar het testament. Als de notaris bij een andere notaris een kopie opvraagt dan komt er een rekening van de notaris die het testament had. Je zal een rekening krijgen voor de kosten van het opvragen.

In samenwerking met Notariële Diensten

Deze akte wordt voorbereid door Notariële Diensten. Onze centrale samenwerkingspartner. Zij zijn helemaal ingesteld op online dienstverlening. Wij maken samen honderden aktes per maand. Dat betekent dat jouw aanvraag snel en efficiënt afgehandeld wordt. Alle werkzaamheden vinden plaats onder verantwoordelijkheid van een notaris. Die ondertekent ook de uiteindelijke akte. Je hoeft niet langs te komen, je blijft continu op de hoogte. Klanten waarderen deze dienst enorm hoog.

Wat gebeurt er nadat jij de opdracht hebt gegeven?

De notaris maakt de stukken op. Jij en eventuele andere executeurs ontvangen een verklaring dat je de benoeming wilt aanvaarden.

+

Tarief Verklaring van Executele ABN AMRO € 226.- incl. BTW

Wat kost een Verklaring van Executele ABN AMRO


Bijkomende kosten:


Werkzaamheden

De notaris zal voor het tarief:

 • controleren of er een testament is;
 • het testament doorlezen;
 • een ID controle doen van de executeur;
 • de executeur een formulier voor aanvaarding van de benoeming opsturen;
 • de Verklaring van Executele opstellen;
 • jou een officieel afschrift sturen van de Verklaring van Executele.

Legitimatie

Je hoeft niet in persoon bij de notaris te komen. Je moet wel de erfenis aanvaarden. Dat kan bij ons gratis en 100% online.  Je kan je ook legitimeren bij iedere gemeente in Nederland of bij een notaris. Hier zijn kosten aan verbonden, bij de gemeente is dit het goedkoopst.