Zijn akten die ik via doehetzelfnotaris.nl maak wel rechtsgeldig?

Zijn akten die ik via doehetzelfnotaris.nl maak wel rechtsgeldig?

Home » Zijn akten die ik via doehetzelfnotaris.nl maak wel rechtsgeldig?
8.6
Zijn de aktes die hier maak wel rechtsgeldig?

Ja, de aktes die je via de DoeHetZelfNotaris maakt zijn rechtsgeldig. De definitieve akte wordt op een notariskantoor gepasseerd.

Rechtsgeldigheid

Logo KNB

Vanzelfsprekend zijn onze aktes rechtsgeldig. Alle akten zijn door ervaren en deskundige notarissen opgesteld. Daarnaast wordt de definitieve akte gewoon – zoals wettelijk verplicht – op het notariskantoor gepasseerd. Al onze notarissen zijn echte notarissen die lid zijn van de KNB. Het enige verschil met de oude manier van werken is dat jij hier een deel van het werk doet en zo kosten bespaart.

Online scheelt tijd

Het slimme vragenformulier helpt jou in minder dan een kwartier door de vragen. Daarna maakt de software een akte. Daarna ga je om de akte te kunnen ondertekenen naar een notaris van vlees en bloed. De notarissen die bij DoeHetZelfNotaris zijn aangesloten zijn dus gewone echte notarissen.

Betalen bij de notaris

Je betaalt ook pas bij de notaris. Je doet dus zaken met de echte notaris en niet met de website. Zo weet je zeker dat alle waarborgen die er bestaan voor zakendoen met een notaris ook hier van toepassing zijn.

Kwaliteit notaris gegarandeerd

Wij zijn heel streng. Lang niet iedere notaris kan bij ons netwerk. Grote kantoren passen bijvoorbeeld niet zo goed. Die werken met hoge tarieven en kunnen dus niet met ons samenwerken. Aangesloten kantoren zijn namelijk verplicht om tegen onze tarieven de standaard producten aan te bieden. Wil je als notaris je bij ons aansluiten? Lees dan de informatie voor notarissen, wij komen graag langs om kennis te maken.

Zijn er problemen met een notaris uit ons netwerk? Neem vooral contact met ons op. Wij bemiddelen dan voor jou. Zijn er andere problemen, dan kunnen wij zelfs afscheid nemen van een notaris.

We werken samen met meer dan 30 notariskantoren. We hebben een korte animatie gemaakt die je exact laat zien hoe het werkt. Wij maken duizenden aktes per jaar. Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

    Heeft onze uitleg je verder geholpen?

    Lees meer over Notaris