In welke plaatsen kan ik bij een notaris terecht?

In welke plaatsen kan ik bij een notaris terecht?

Home » In welke plaatsen kan ik bij een notaris terecht?
8.4

Waar zitten jullie notarissen?
Onze notarissen zijn verspreid over het hele land. Hebben we tijdelijk geen notaris in een bepaalde regio, dan zoeken we zo snel mogelijk een nieuwe notaris die met ons wil samenwerken.

Waar kan ik bij een notaris terecht?

Er is altijd een DoeHetZelfNotaris bij jou in de buurt. Je kunt dus altijd dichtbij een notaris terecht. Er komen steeds meer notarissen die zich bij ons aansluiten. Je kan jouw notaris zelf kiezen uit onze lijst van aangesloten notariskantoren. Je kiest die notaris pas als je klaar bent met de vragen en je dus zeker weet dat je een notaris nodig hebt.
Niet alle notarissen in Nederland werken met ons samen.
Notaris in HeerenveenJe hoeft niet naar een notaris waar je eerder was. Dus om bijvoorbeeld je testament te herroepen kun je naar iedere notaris gaan. Je bent ook niet verplicht om naar de dichtstbijzijnde notaris te gaan.
Je hoeft ook voor de uitvoering van een testament of Verklaring van erfrecht zeker niet naar de notaris die het testament heeft opgesteld. Dat beeld heb je gekregen door TV en films. Het staat je helemaal vrij om zelf een notaris te kiezen.