In welke plaatsen kan ik bij een notaris terecht?

In welke plaatsen kan ik bij een notaris terecht?

Home » In welke plaatsen kan ik bij een notaris terecht?
8.6
Waar zitten de DoeHetZelfNotarissen?

Er is in bijna elke grote stad en op nog veel meer plaatsen een notaris die met ons meewerkt. Is er tijdelijk geen notaris dan zoeken wij een nieuwe. Op de kaart zie je waar onze notarissen zijn gevestigd.

Waar kan ik bij een notaris terecht?

Notaris Leiden DoeHetZelfNotaris

Er is altijd een DoeHetZelfNotaris bij jou in de buurt. Je kunt dus altijd dichtbij een notaris terecht. Er komen steeds meer notarissen die zich bij ons aansluiten. Je kan jouw notaris zelf kiezen uit onze lijst van aangesloten notariskantoren. Je kiest die notaris pas als je klaar bent met de vragen en je dus zeker weet dat je een notaris nodig hebt.
Niet alle notarissen in Nederland werken met ons samen.

Niet naar de notaris

Je hoeft niet altijd persoonlijk naar de notaris. Daarom kunnen wij de Verklaring van Erfrecht en de Verklaring van Executele landelijk uitvoeren vanuit Woerden.

Je kan de aanvaarding van de erfenis 100% online afhandelen of als dat niet lukt op het gemeentehuis in jouw buurt. Dat is veel eenvoudiger dan langs te moeten gaan bij de notaris.

Voor een royement hoef je ook niet langs bij de notaris. Voor de onderhandse aktes, zoals schenkingen en een boedelvolmacht hoef je ook niet naar de notaris. Die kan je printen en ondertekenen.

In samenwerking met Notariële Diensten

Deze akte wordt voorbereid door Notariële Diensten. Onze landelijke samenwerkingspartner. Zij zijn helemaal ingesteld op online dienstverlening. Wij maken samen honderden aktes per maand. Dat betekent dat jouw aanvraag snel en efficiënt afgehandeld wordt. Alle werkzaamheden vinden plaats onder verantwoordelijkheid van de notaris. Die ondertekent ook de uiteindelijke akte. Je hoeft niet langs te komen, je blijft continu op de hoogte. Klanten waarderen deze dienst enorm hoog.

Vrije notariskeuze

Je hoeft niet naar een notaris waar je eerder bent geweest. Dus om bijvoorbeeld je testament te herroepen kun je naar iedere notaris gaan. Je bent ook niet verplicht om naar de dichtstbijzijnde notaris te gaan. Je kan bij iedere notaris terecht, dus ook via ons.

Voor de uitvoering van een testament of Verklaring van erfrecht hoef je ook zeker niet naar de notaris die het testament heeft opgesteld. Dat beeld heb je misschien gekregen door TV en films. Het staat je helemaal vrij om zelf een notaris te kiezen. Je kan kiezen voor de goedkoopste, de beste of een combinatie van die opties.

    Heeft onze uitleg je verder geholpen?

    Lees meer over Notaris