BV Oprichten

Dagelijks worden via DoeHetZelfNotaris BV’s opgericht. Je kan ook snel of supersnel een Besloten Vennootschap oprichten. Vragen? Wij staan klaar om je verder te helpen. Geen vragen, richt dan nu je BV op.

Twee BV’s

Als je het goed wilt doen dan richt je twee BV’s op. Een holding en een werkmaatschappij oprichten. Dat is vooral van belang als je ooit van plan met om de werkmaatschappij te verkopen of om andere aandeelhouders toe te laten. Je kan dan de aandelen in de werkmaatschappij verhandelen zonder dat dit direct invloed heeft op je privé vermogen. Dat is fiscaal dus verstandig.
Ook kan je onder een Holding verschillende werkmaatschappijen oprichten. Daardoor kan je risico’s spreiden.
Hiervan komt de bekende uitspraak vandaan: “één BV is geen BV“. Je richt makkelijk twee BV’s op via onze site.

Coöperatie oprichten

De coöperatie is de laatste jaren snel populair geworden. Samenwerkende ZZP-ers bijvoorbeeld richten in plaats van een BV een ZZP-coöperatie op. Het levert juridische voordelen op, bijvoorbeeld op het gebied van aansprakelijkheid. Ook particulieren richten coöpraties op, bijvoorbeeld om samen een windmolen te plaatsen of op andere manier energie op te wekken. Je richt heel snel en goedkoop hier een coöperatie op.

Spoed oprichten BV of Coöperatie

Soms wil je snel of heel snel een BV of Coöperatie oprichten. Dat kan. Wil je bovenop de stapel komen en binnen drie werkdagen klaar zijn? Dan betaal je een kleine toeslag. Wil je zelfs binnen 24 uur oprichten? Dan kan dat ook.
Niet alle notarissen werken mee aan deze supersnelle afhandeling, dus je keuze waar je gaat tekenen is iets beperkt.

Een VOF oprichten

Een vennootschap onder firma VOF kan je oprichten zonder notaris. Maar je kan geen VOF oprichten zonder een goed contract. Daarom kan je een VOF contract opstellen met onze software. Die helpt je aan de hand van vragen om een goed contract op te stellen.