Zoeken naar erfenis onbekend familielid

Zoeken naar erfenis onbekend familielid

Home » Zoeken naar erfenis onbekend familielid
8.5

Erfenis onbekend familielid

Wie e-mail heeft ontkomt er niet aan. Mails met zogenaamde erfenissen van miljoenen. Een onbekende oom die bij een helicopterongeluk is overleden. De Amerikaanse notaris heeft gelukkig jou nog gevonden. Helaas altijd nep.

Erfenissen waar de erfgenaam onbekend is

logo rijksvastgoeddienst Maar het komt ook in Nederland in het echt voor. Erfenissen waarbij geen erfgenaam te vinden is. Dat zijn er honderden per jaar. Er is een databank met alle erfenissen waar geen erfgenaam kon worden gevonden. Je hebt de mogelijkheid om te zoeken naar erfenissen waar geen erfgenamen bekend waren.
Als er geen erfgenamen bekend zijn, dan gaat de erfenis uiteindelijk naar de Staat (verkrijging door de Staat). De erfenissen worden beheerd door het Rijksvastgoedbedrijf. Die heeft een website, de cosignatiekas, waar eventuele erfgenamen nog 20 jaar de erfenis op kunnen eisen. Op die site kan je onder andere zoeken op achternaam. De grootste erfenis die nog op iemand staat te wachten is iets meer dan € 230.000. Om de erfenis op te eisen moet je aan kunnen tonen dat je er recht op hebt.
Dus gelijk maar even zoeken naar openstaande erfenissen.

Lees meer over Afhandeling Erfenis