OMD Notarissen in HELMOND

Home » Notarissen » OMD Notarissen in HELMOND
8.5

Notaris in HELMOND

Foto kantoor OMD Notarissen

Logo OMD Notarissen

Naam: OMD Notarissen
Adres: Prins Hendriklaan 21a
Postcode: 5707 CJ
Plaats: HELMOND
Email: info@omdnotarissen.nl
Website: https://www.omdnotarissen.nl

Facebook linkedintwitter

OMD Notarissen, voluit OIdtmann Meijer DIjkstra is een notariaat in Helmond dat al jaren zowel particulieren als zakelijke klanten helpt. Speciaal voor ondernemers is er een apart juridisch pakket. Het notariskantoor werkt in heldere taal en geeft duidelijke adviezen. Kortom, OMD notarissen is een sterk regionaal kantoor voor particulieren en ondernemers.

De notarissen hebben ervoor gekozen om geen particuliere aktes op te stellen via DoeHetZelfNotaris. Voor een testament, levenstestament of samenlevingscontract moet je dus een andere notaris kiezen. Daarvoor kan je bijvoorbeeld terecht in Veghel.

Je wordt niet zomaar DoeHetZelfNotaris. Onze notariskantoren zijn door ons persoonlijk geselecteerd op kwaliteit en een scherpe prijs. Wij streven naar een goede dekking in iedere regio. Daardoor kunnen wij ook in heel Brabant werken tegen scherpe notaristarieven.

Op de kaart zie je waar momenteel een aangesloten notaris is. Het netwerk van notarissen wijzigt regelmtaig. Over een paar maanden zjn er mogelijk weer nieuwe notarissen toegevoegd. In de praktijk werkt de notaris voor de ruime regio rond Helmond. Veel klante komen bijvoorbeeld uit Eindhoven naar de deze notaris. Want voor de lagere prijs wil je wel een stukje reizen.

Detail: doordat notarissen elkaar opvolgen gaat de geschiedenis van dit antoor al 200 jaar terug.

Notarissen

Profielfoto mr. Jan (J.A.) Meijer

mr. Jan (J.A.) Meijer
Notaris sinds 2003

linkedin

Openingstijden

OMD Notarissen is geopend van 8.30 tot 18.00 uur. Je kan op afspraak ook na kantoortijden langskomen als dat noodzakelijk is.

Bereikbaarheid van OMD Notarissen

Het notariskantoor in Helmond is zeer goed bereikbaar met de auto en heeft eigen parkeerplekken.

De bushalte is op 4 minuten lopen van het notariaat.

OMD notarissen is goed toegankelijk voor rolstoelen.

Notaris in HELMOND